Over mij

Ik ben Nicolette. Echtgenote, moeder, vriendin, dochter, zus, trouwambtenaar en BMR-therapeut. En verder? Ik ben enthousiast, een levensgenieter, nuchter en gedreven. Meestal ben ik opgewekt en positief. Soms wat kritisch, maar altijd eerlijk.

Ik heb 28 jaar in het MBO-onderwijs gewerkt. Eerst als docent en later als projectmanager. Het laatste jaar merkte ik aan mezelf dat ik niet meer blij werd van mijn werk. Ik wilde wat anders, maar wat dan? Mijn zoektocht naar wat ik dan wél wilde, was eigenlijk een zoektocht naar mezelf. Wie ben ik, waar liggen mijn kwaliteiten en mijn passie. Hoe kan ik een zinvolle invulling aan mijn leven geven en van betekenis zijn voor anderen? En vooral, wat maakt mij gelukkig. Een zoektocht die gepaard ging met vallen en opstaan, want je bent nou eenmaal nooit alleen maar gelukkig. Voor iedereen bestaat het leven uit ups en downs.

Vanuit mijn interesse in mensen en in de (samen)werking van lichaam en geest volgde ik diverse opleidingen, workshops, trainingen en cursussen op psycho-sociaal gebied. Ik gooide het roer om en zegde mijn baan op.
In de opleiding tot Body Mind Release therapeut merkte ik: ja, dit past echt bij mij! Mensen, zoals jij, helpen om positiviteit en levensvreugde terug te vinden. Om jou vanuit een positieve en betrokken houding te helpen om de klachten waar je misschien al jaren mee rondloopt doeltreffend aan te pakken en je te laten ervaren dat jij weer jíj bent.

Door de resultaten die ik in korte tijd bij mijn cliënten zie, ervaar ik telkens dat Body Mind Release werkt. En dat is zó mooi! Daar word ik nou gelukkig van!

“Wanneer jij gelukkig bent, is je omgeving dat ook.”

wat cliënten zeggen

Body Mind release is bewezen effectief. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van mijn clienten.

Ik ben erg verrast over de positieve resultaten van mijn BMR-Traject. Ik heb meer energie, ben minder moe en ik pieker nauwelijks meer.

Waar ik vooral blij mee ben, is dat ik niet meer zo snel geïrriteerd raak en meer kan hebben van mijn kinderen.

Dit voelt goed. Een aanrader.

P.B (32 jaar) januari 2021

 

Hoewel ik dacht nuchter te zijn, wilde ik dit traject graag volgen. En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet! Ik heb ballast kunnen loslaten (in slechts enkele weken) waar ik al jaren mee loop en merk dat ik me daardoor minder druk kan maken om dingen en ook een stuk rustiger ben geworden.

Wekelijks had ik contact met Nicolette, zodat ik thuis aan de slag kon met het loslaten van mijn negatieve gedachten en het terughalen van positieve gevoelens.

Nicolette is een zeer vriendelijk, rustig en toegankelijke persoon waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Dit BMR-traject raad ik zeker aan!

M.O. (37 jaar) mei 2021

 

Ik vroeg me in eerste instantie af of dit wel iets voor mij zou zijn, ik had al diverse therapieën achter de rug. Maar al na het kennismakingsgesprek voelde ik: “Dit is echt anders.” Ik ben zo blij dat ik deze stap gezet heb! Ik voel me vol zelfvertrouwen. Zelfs mijn omgeving valt het op dat ik weer de oude ik ben. Vrolijk en vol energie. En dat in zeven weken.

Ik voelde me bij Nicolette meteen op mijn gemak en ik kon altijd bij haar terecht. Voor mij was het fijn dat ze ook altijd via de app beschikbaar was.

J.L (59 jaar) mei 2021

Positiviteit

“Vandaag kijk ik 
naar wat goed gaat,
naar wat ik wél heb
in plaats van niet..

Focus ik op positief
want dat waar je op focust
is wat je voelt en ziet!”