Over mij

Ik ben Nicolette. Mijn motto is: als jij gelukkig bent, is je omgeving dat ook.
En jijzelf bent de enige die daarvoor kan zorgen. Maar soms kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, omdat je niet lekker in je vel zit, het even niet meer ziet zitten. Met verschillende technieken kan ik jou helpen om weer in balans te komen. Zodat het je wél lukt. Mijn cliënten omschrijven mij als  enthousiast, nuchter en warm. Opgewekt en positief. Soms kritisch, maar altijd eerlijk en bovenal betrokken.

Ik heb 28 jaar in het MBO-onderwijs gewerkt. Eerst als docent en later als projectmanager. Eind 2019 jaar merkte ik aan mezelf dat ik niet meer blij werd van mijn werk. Ik wilde wat anders, maar wat dan? Mijn zoektocht naar wat ik dan wél wilde, was eigenlijk een zoektocht naar mezelf. Wie ben ik, waar liggen mijn kwaliteiten en mijn passie. Hoe kan ik een zinvolle invulling aan mijn leven geven en tegelijkertijd van betekenis zijn voor anderen? En vooral, wat maakt mij gelukkig. Een zoektocht die gepaard ging met vallen en opstaan, want je bent nou eenmaal nooit alleen maar gelukkig. Voor iedereen bestaat het leven uit ups en downs, toch?

Vanuit mijn interesse in mensen en in de (samen)werking van lichaam en geest volgde ik diverse opleidingen, workshops, trainingen en cursussen op psycho-sociaal gebied. Ik gooide het roer om en zegde mijn baan op.
In de opleiding tot Body Mind Release therapeut merkte ik: ja, dit past echt bij mij! Mensen, zoals jij, helpen om positiviteit en levensvreugde terug te vinden. Om jou vanuit een positieve en betrokken houding te helpen om de klachten waar je misschien al jaren mee rondloopt doeltreffend aan te pakken en je te laten ervaren dat jij weer jíj bent.

Door de resultaten die ik in korte tijd bij mijn cliënten zie, ervaar ik telkens dat Body Mind Release werkt. En dat is zó mooi! Daar word ik nou gelukkig van!

Omdat ik vind dat je nooit uitgeleerd bent, ben ik steeds meer elementen toe gaan voegen aan mijn praktijk. Nieuw in 2023 is de hormoonbalans-therapie. Een mooie aanvulling op BMR maar ook als losse behandeling te boeken.

 

“Wanneer jij gelukkig bent, is je omgeving dat ook.”

wat cliënten zeggen

Body Mind release is bewezen effectief. Hieronder lees je de ervaringen van een aantal van mijn clienten.

Ik ben erg verrast over de positieve resultaten van mijn BMR-Traject. Ik heb meer energie, ben minder moe en ik pieker nauwelijks meer.

Waar ik vooral blij mee ben, is dat ik niet meer zo snel geïrriteerd raak en meer kan hebben van mijn kinderen.

Dit voelt goed. Een aanrader.

P.B (32 jaar) januari 2021

 

Hoewel ik dacht nuchter te zijn, wilde ik dit traject graag volgen. En wat ben ik blij dat ik die stap heb gezet! Ik heb ballast kunnen loslaten (in slechts enkele weken) waar ik al jaren mee loop en merk dat ik me daardoor minder druk kan maken om dingen en ook een stuk rustiger ben geworden.

Wekelijks had ik contact met Nicolette, zodat ik thuis aan de slag kon met het loslaten van mijn negatieve gedachten en het terughalen van positieve gevoelens.

Nicolette is een zeer vriendelijk, rustig en toegankelijke persoon waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Dit BMR-traject raad ik zeker aan!

M.O. (37 jaar) mei 2021

 

Terugkijkend op mijn BMR-traject zie ik dat het mij veel heeft gebracht: ik begin met meer plezier en energie aan mijn dag. ik heb meer vertrouwen in mezelf en ervaar veel minder spanning. Dingen waar ik eerder tegenop kon zien, pak ik nu als vanzelf op, zonder dat ik nog door heb dat ik daar eerder tegenop zag.

Tijdens dit traject heb ik “tools” geleerd om de dingen die ik nog ga tegenkomen in mijn leven zelfstandig op te lossen.

Ik ben heel blij dat ik dit traject bij Nicolet heb gevolgd. Nicolet is een warme vrouw die goed kan luisteren en fijn met je meedenkt.. Echt een aanrader dus als jij je leven wilt verrijken.

Marieke (28 jaar) september 2022

Positiviteit

“Vandaag kijk ik 
naar wat goed gaat,
naar wat ik wél heb
in plaats van niet..

Focus ik op positief
want dat waar je op focust
is wat je voelt en ziet!”