BMR-traject

Body Mind Release

Jouw ballast bepaalt voor 95% de klachten die je ervaart. Met deze ballast bedoel ik de beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen die jij bij je draagt. Hoe jij denkt, bepaalt voor het grootste deel hoe jij je voelt, hoe je handelt, welke keuzes je maakt en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Het bepaalt hoe jij in het leven staat. 

Body Mind Release heeft de mogelijke oorzaak van alle levensklachten volledig in kaart gebracht. Welke dat voor jou zijn, test ik gericht voor je uit. Ik leer je hoe je met de BMR-methode die beperkende gevoelens en overtuigingen los kunt laten en tegelijkertijd stap voor stap jouw positieve gevoelens terug kunt halen. Zo verbetert niet alleen jouw zelfbeeld, maar ervaar je ook direct en blijvend meer energie, meer rust en meer zelfvertrouwen.

Een Body Mind Release traject is kortdurend en geeft snel resultaat. De therapie duurt gemiddeld zeven weken en bestaat uit zeven sessies in mijn praktijk. Eén sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten. Heb je voorkeur voor een afspraak op afstand, dan kan (beeld)bellen uiteraard ook.

Wil je meer weten over de innerlijke oorzaak van veel voorkomende klachten en wat BMR hierin voor jou zou kunnen betekenen, lees dan verder op www.bodymindrelease.nl.

Tarieven

Een individueel Body Mind Release traject bestaat uit 6 á 7 wekelijkse bijeenkomsten en 1 follow-up consult.
Tijdens het traject ben ik telefonisch en via WhatsApp bereikbaar om je te ondersteunen als jij dat nodig hebt.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht.

Kennismaken?

Een intakegesprek is gratis.

Ik wil kennismaken 

Individueel BMR-traject

Tarief voor het volledige traject : € 560,- inclusief persoonlijk werkboek.

De behandeling wordt momenteel niet vergoed door de verzekeraars. 

Start jouw BMR-Traject!

Ben je benieuwd wat deze methode voor jou kan betekenen? Bel, mail of app me dan

Misschien is dít wel het moment om die eerste stap te zetten!