BMR-traject

Body Mind Release

Jouw ballast bepaalt voor 95% de klachten die je ervaart. Met deze ballast bedoel ik de beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen die jij bij je draagt. Hoe jij denkt, bepaalt voor het grootste deel hoe jij je voelt, hoe je handelt, welke keuzes je maakt en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Het bepaalt hoe jij in het leven staat. 

Body Mind Release heeft de mogelijke oorzaak van alle levensklachten volledig in kaart gebracht. Welke dat voor jou zijn, test ik gericht voor je uit. Ik leer je hoe je met de BMR-methode die beperkende gevoelens en overtuigingen los kunt laten en tegelijkertijd stap voor stap jouw positieve gevoelens terug kunt halen. Zo verbetert niet alleen jouw zelfbeeld, maar ervaar je ook direct en blijvend meer energie, meer rust en meer zelfvertrouwen.

Een Body Mind Release traject is kortdurend en geeft snel resultaat. De therapie duurt gemiddeld zeven weken en bestaat uit zeven sessies in mijn praktijk. Eén sessie duurt tussen de 45 en 60 minuten. Heb je voorkeur voor een afspraak op afstand, dan kan (beeld)bellen uiteraard ook.

Wil je meer weten over de innerlijke oorzaak van veel voorkomende klachten en wat BMR hierin voor jou zou kunnen betekenen, lees dan verder op www.bodymindrelease.nl.

Hoe? Door de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken. Die innerlijke oorzaak bestaat uit beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen in combinatie met het – in meer of mindere mate- gemis van positieve gevoelens.

 

“Na een periode met veel stress, zit ik nu weer lekker in mijn vel. Body Mind Release heeft voor mij echt het verschil gemaakt.; niet praten, maar doen!.” (P.V. 46 jaar)

Body Mind release is een gerichte behandelmethode die doeltreffende resultaten biedt bij:

Vermoeidheid

Stress

Somberheid en depressie

Angsten en paniekaanvallen

Burn-out

Onzekerheid

Onrust en spanning

Piekeren

Stress-gerelateerde lichamelijke klachten

N.B. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts.

Haal het beste uit jezelf!

Ballast loslaten

Door vervelende of traumatische gebeurtenissen in het verleden heb je, vaak zonder het zelf te beseffen, ballast opgedaan. Aan deze gebeurtenis(sen) heb jij namelijk gevoelens en overtuigingen gekoppeld. En deze bepalen voor 95% wat jij ervaart in je leven. Want telkens als je in een vergelijkbare situatie komt, wordt dat gevoel opnieuw getriggerd.

BMR leert je hoe je deze oude overtuigingen kunt loslaten.

Loslaten betekent: niet langer vasthouden aan wat jou veel energie kost of stress oplevert. Dát verschil ga je merken, in je hoofd en in je lichaam.

Positieve gevoelens terughalen

Door dingen die je meemaakt in je leven, heb je niet alleen ballast opgedaan, maar ben je tegelijkertijd  je positieve gevoelens, zoals bijvoorbeeld zelfvertrouwen, succes, geluk, positiviteit en levensvreugde verloren.

Met de Body Mind Release methode leer jij tevens hoe jij deze positieve gevoelens weer terug kunt halen. 

“Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life will start to change.”

Met de BMR-methode ervaar jij snel:

✓ Meer rust in je hoofd;
✓ Meer levensvreugde;
✓ Meer zelfvertrouwen;
✓ Meer energie;
✓ Persoonlijke groei.

Je leert oude patronen los te laten en het positieve in je leven terug te halen.

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!

Tarieven

Een individueel Body Mind Release traject bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 50-65 minuten en 1 follow-up consult.
Tijdens het traject ben ik telefonisch en via WhatsApp bereikbaar om je te ondersteunen als jij dat nodig hebt.

Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt de afspraak in rekening gebracht.

Kennismaken?

Een intakegesprek is gratis.

Ik wil kennismaken 

Individueel BMR-traject

Tarief voor het volledige traject van 8 sessies inclusief nazorg en begeleiding via whatssapp is € 660,- Hierbij ontvang je tevens een persoonlijk werkboek.

De behandeling wordt momenteel niet vergoed door de verzekeraars. 

Start jouw BMR-Traject!

Ben je benieuwd wat deze methode voor jou kan betekenen? Bel, mail of app me dan

Misschien is dít wel het moment om die eerste stap te zetten!