Acces Bars®

Naast Body Mind Release bied ik ook Acces bars behandelingen aan, een heerlijk ontspannende manier om weer helemaal op te laden.

Waarom?

Lukt het je niet goed om te ontspannen, heb je het gevoel dat je hoofd “vol zit””  waardoor je maar blijft piekeren of je onrustig voelt?
Na een acces-bars behandeling ervaren mijn cliënten meer rust in hun hoofd, minder stress en een positievere houding ten opzichte van zichzelf en het leven.

Wat?

De bars zijn 32 punten op het hoofd. Deze punten bevatten alle gedachten, gevoelens, ideeën en overtuigingen en die je ooit hebt gehad m.b.t. dat onderwerp. Elk punt van de bars staat voor een thema dat overeenkomt met vastgezette overtuigingen/programma’s. Zo heb je bijvoorbeeld punten die staan voor controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, relaties etc. Door deze behandeling ruim je oude blokkades en spanningen op om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Zie het als een soort reset van de computer in je hoofd.

Hoe?

Bij een  bars behandeling lig je lekker op een stoel of massagetafel met je kleding aan. Terwijl jij ligt, raak ik de punten op je hoofd zachtjes aan. Hierdoor kun jij spanning, beperkende gevoelens en overtuigingen als vanzelf loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en wat je (bewust of onbewust) los wilt laten, ontlaadt. Zónder dat je er iets voor hoeft te doen.

Wat merk je ervan?

Dat is voor iedereen anders. Voor de meeste mensen voelt een behandeling als een hele ontspannende massage,(sommigen vallen er zelfs bij in slaap) maar veel mensen geven aan dat ze in de 2 tot 4 weken erna ook merken dat ze  bijvoorbeeld beter slapen, meer ontspannen zijn en minder “in hun hoofd zitten”.

Als je het toelaat kan Acces bars naast ontspanning ook verbetering geven bij allerlei lichamelijke en psychische klachten.

Een Acces Bars behandeling vormt een mooie aanvulling op Body Mind Release, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een Acces Bars sessie zónder het BMR-traject.

Een Acces Bars behandeling kost € 47,50,- en duurt ongeveer 70 minuten.

De Acces Bars behandeling voelde voor mij als een hele diepe ontspanning. Enige tijd na de behandeling, merkte ik pas de echte effecten. Ik ben meer ontspannen, ik word uitgeruster wakker, heb meer energie én ik heb nauwlijks hoofdpijn meer, terwijl ik daarvoor geregeld een dag plat lag.

L.N. (24 jaar)

Ik was door het enthousiasme van Nicolette nieuwsgierig naar deze behandeling. Ik vond het heerlijk. Praten mág, maar hoeft niet. In slaap vallen mág, maar hoeft niet.

Ik merk in mijn dagelijks leven dat ik meer mezelf kan zijn en liever ben voor mezelf. En, ik slaap ook nog eens beter!

R.L (51 jaar)