Acces Bars® en hormoonbalans

Naast Body Mind Release bied ik ook 2 energetische behandelingen  aan, accesbars en hormoonbalans. Beide heerlijk ontspannend om weer helemaal op te laden en/ of in balans te komen.

Hormoonbalans

Hormonen zijn stoffen die via je bloed naar alle organen en weefsels gestuurd worden. Dit is een ingewikkeld chemisch proces, waarbij de hypofyse, de hypothalamus, de schildklier, de bijnieren en de geslachtsorganen zorgen voor de aanmaak van de juiste hoeveelheid hormonen.

Normaal gesproken produceert je lichaam precies de juiste hoeveelheid van elk hormoon, maar als je hormoonbalans verstoord is, door bijvoorbeeld de overgang, stress of ongezonde voeding, kunnen die hormonen je het leven knap lastig maken. (En nee, niet alleen als je in de overgang bent)

Wat?

Een verstoorde hormoonbalans is van invloed op allerlei processen in je lichaam. Je krijgt dan bijvoorbeeld last van:

  • eetbuien
  • stemmingswisselingen
  • je voelt je opgebrand en opgefokt tegelijk
  • slaapproblemen
  • een lager libido
  • je komt aan in gewicht en afvallen lukt niet of slechts met mate
  • opvliegers

Hoe gaat zo’n behandeling?

Door zachte aanraking van jouw lichaam herstelt het lichaam zelf de hormoonbalans. Het enige wat jij hoeft te doen, is helemaal niks. Je ligt daarbij op een verwarmde massagetafel, met je kleding aan.

Wat merk je ervan?

Het effect zal bij iedereen en bij iedere behandeling anders zijn. Het proces geeft waar jouw lichaam op dat moment om vraagt.

Een hormoonbalansbehandeling vormt een mooie aanvulling op Body Mind Release, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een Acces Bars sessie zónder het BMR-traject.

Een losse sessie kost tot  € 47,50. Voor €130,- krijg je drie behandelingen.

Hormonen, wat had ik er een last van.

Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik niet meer het gevoel heb dat mijn hormonen tégen mij werken!

D.A (53 jaar)

Accesbars

 Waarom accesbars?

Lukt het je niet goed om te ontspannen, heb je het gevoel dat je hoofd “vol zit””  waardoor je maar blijft piekeren of je onrustig voelt?
Na een acces-bars behandeling ervaren mijn cliënten meer rust in hun hoofd, minder stress en een positievere houding ten opzichte van zichzelf en het leven.

Wat?

De bars zijn 32 punten op het hoofd. Deze punten bevatten alle gedachten, gevoelens, ideeën en overtuigingen en die je ooit hebt gehad m.b.t. dat onderwerp. Elk punt van de bars staat voor een thema dat overeenkomt met vastgezette overtuigingen/programma’s. Zo heb je bijvoorbeeld punten die staan voor controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, relaties etc. Door deze behandeling ruim je oude blokkades en spanningen op om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Zie het als een soort reset van de computer in je hoofd.

Hoe?

Bij een  bars behandeling lig je lekker op een stoel of massagetafel met je kleding aan. Terwijl jij ligt, raak ik de punten op je hoofd zachtjes aan. Hierdoor kun jij spanning, beperkende gevoelens en overtuigingen als vanzelf loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en wat je (bewust of onbewust) los wilt laten, ontlaadt. Zónder dat je er iets voor hoeft te doen.

Wat merk je ervan?

Dat is voor iedereen anders. Voor de meeste mensen voelt een behandeling als een hele ontspannende massage,(sommigen vallen er zelfs bij in slaap) maar veel mensen geven aan dat ze in de 2 tot 4 weken erna ook merken dat ze  bijvoorbeeld beter slapen, meer ontspannen zijn en minder “in hun hoofd zitten”.

Als je het toelaat kan Acces bars naast ontspanning ook verbetering geven bij allerlei lichamelijke en psychische klachten.

Een Acces Bars behandeling vormt een mooie aanvulling op Body Mind Release, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een Acces Bars sessie zónder het BMR-traject.

Een Acces Bars behandeling kost €49,50,- en duurt ongeveer 70 minuten. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart van 4 keer. Deze is 1 jaar geldig. Je krijgt dan 15%  korting.(€168,- ipv €198,-)

De Acces Bars behandeling voelde voor mij als een hele diepe ontspanning. Enige tijd na de behandeling, merkte ik pas de echte effecten. Ik ben meer ontspannen, ik word uitgeruster wakker, heb meer energie én ik heb nauwlijks hoofdpijn meer, terwijl ik daarvoor geregeld een dag plat lag.

L.N. (24 jaar)

Ik was door het enthousiasme van Nicolette nieuwsgierig naar deze behandeling. Ik vond het heerlijk. Praten mág, maar hoeft niet. In slaap vallen mág, maar hoeft niet.

Ik merk in mijn dagelijks leven dat ik meer mezelf kan zijn en liever ben voor mezelf. En, ik slaap ook nog eens beter!

R.L (51 jaar)